Våra Utmärkelser
KAM Redovisning AB som ett av Sveriges snabbast växande företag blev Dagens Industri Gasellföretag år 2015. Dessutom är vi medlem i SRF Konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och löner.

Högsta möjliga kreditvärdighet tilldelad av både Upplysningscentralen samt Bisnode visar att vi är trovärdig och stabil affärspartner som man kan lita på.

Pressen skriver om ossAlla våra utmärkelser
2018
Autoriserad Byrå SRF
KAM Redovisning AB är medlemmar i SRF konsulterna (tidigare SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) som är den äldsta och ledande branschorganisationen för Auktoriserade Redovisningskonsulter. SRF Konsulterna grundades 1936 och arbetar för en sund branschutveckling och fortlöpande kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.
2018
Svensk - Polska Handelskammaren
2018 blev vi medlem i Svensk-Polska Handelskammaren. Svensk-Polska Handelskammaren är sedan mer än 75 år ett viktigt forum för affärsförbindelserna mellan Polen och Sverige. Det är bara två redovisningsbyråer, med bred erfarenhet och kontaktnät mellan Svenska och Polska företag, som är medlemmar i Svensk-Polska Handelskammaren.
2017
Svensk Standard REX
Vi arbetar enligt REX - ny Svensk standard för redovisningsuppdrag baserad på nordiska principer för redovisningstjänster enligt Nordic Accountant Federation och SRF Konsulterna.
2017
Auktoriserad Redovisningskonsult SRF
Vi har tilldelats certifikat Auktoriserad Redovisningskonsult av SRF konsulterna. En Auktoriserad Redovisningskonsult har en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Förbundets tillsyn och krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning gör att företagaren får en trygg och seriös samarbetspartner.
2017
Högsta Kreditvärdighet AAA
KAM Redovisning AB har uppnått AAA, högsta kreditvärdighet av kreditcertifieringsföretaget Bisnode. För att uppnå högsta kreditvärdighet krävs att företaget har en mycket stark finansiell ställning och att företaget också är generellt väsentligt bättre än andra företag, i sin bransch. AAA är ett kvalitetsbevis på att företaget har en ekonomi som är bland de bästa i Sverige, opåverkade av konjunktur.
2016
Guld Certifikat i Kreditvärdighet UC
UC har 2016 tilldelat KAM Redovisning AB Certifikat med Högsta kreditvärdighet – riskklass 5 – Guldcertifikat. Ett UC certifikat visar inte bara att vi på KAM Redovisning AB har högsta kreditvärdighet utan även att vi är en affärspartner du kan lita på.
2015
DI Gasell Vinnare
DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag.
2014
Rädda Barnen
Rädda barnens företagsvän 2014. Rädda Barnen är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation som värnar om barns rättigheter.
2014
Högsta Tillväxtklassen STI
KAM Redovisning AB har nått den högsta tillväxtklassen STI (Svenskt TillväxtIndex).Det innebär att KAM Redovisning AB är ett av 3% av Sveriges företag som nått sådan framgång. STI är en klassificering av svenska företags ekonomiska prestationer. Ett högt värde på Svenskt TillväxtIndex visar att ett företag är framgångsrikt.