About Acropolis
Martin Krus

Tog magisterexamen vid Handelshögskola i Poznan år 2002. Sedan dess aktivt inom ekonomi- och affärbranschen. Grundare till KAM Redovisning AB och några andra bolag i Sverige och utomlands. Expert inom redovisning, controlling, bolagsrätt och skatter. SRF-auktoriserad redovisningskonsult (SRF- Sveriges redovisningskonsulters förbund).

Hans stora intresse är börsen och fastighetsmarknaden. Har långvarig erfarenhet inom bolagsbildning, omstrukturering och strategiplanering för svenska och utländska företag. Företagsledare på flera olika bolag inom olika branscher, bl.a. bygg, fastighet, redovisning och fitness. På KAM Redovisning AB är han ansvarig för utvecklingsstrategier, kundrelationer och personal. Ägnar sin fritid åt familjen och resor.

Vårt Team
Edyta Morawska
Styrelsesuppleant i bolaget
Utbildad inom företagsredovisning och finansiering vid Handelshögskolan i Warszawa. Har fått ett intyg från finansdepartementet som ger henne behörighet att utföra tjänster inom bokföring och skatteredovisning. Har deltagit i flera olika branschutbildningar och kurser. 12 år erfarenhet inom redovisning och beskattning. På KAM Redovisning AB är hon ansvarig för bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för juridiska personer. Rådgivare inom investeringsplanering, val av bolagsform och skatteoptimering. Utför även bokföring och lönehantering för juridiska personer.
Justyna Iwasieczko
Redovisningskonsult
Tagit högskoleexamen inom redovisning vid ekonomihögskolan TEB i Poznan. Har över 10-årig erfarenhet inom redovisning samt rådgivning för små och medelstora företag. Ansvarig för flertal utländska kunder, där hon arbetar med etablering av både företag och personal på den svenska marknaden. Brinner för jazz, fado och konst. Ägnar gärna fritiden åt fjällvandring.
Lucyna Tryscien
Auktoriserad Redovisningskonsult
Högskoleutbildad inom redovisning och finansiering. Har arbetat på Skatteverket i Polen. SRF-auktoriserad redovisningskonsult med mångårig erfarenhet inom redovisning och beskattning. Lucyna arbetar proaktivt med ständig kontakt med företagsledare. På KAM Redovisning AB ansvarar hon för ungefär 40 kunder från olika branscher och företagsformer. Ägnar fritid åt att studera teologi.
Anna Skulska
Redovisningskonsult
Utbildad inom ekonomi och företagsledning vid Universitetet i Szczecin. Arbetar med redovisning sedan 2011. På KAM Redovisning AB är hon ansvarig för löpande redovisningsfrågor, personal- och lönehantering, bokslut, årsredovisning åt både privata och juridiska personer. Intresserad av arbetsrätt och kollektivavtal. Gillar en bra bok eller en lugn film på bio.
Joanna Krzyżanowska
Redovisningskonsult
Högskoleutbildad inom företagsekonomi vid Universitetet i Gdansk. På KAM Redovisning AB arbetar med redovisning, ekonomisk rådgivning, löneadministration samt bokslut. Joannas främsta egenskaper är noggrannhet och struktur i arbetet. Är intresserad av arbetsrätt och skattefrågor. Ägnar sin fritid åt hantverk och inredning. För närvarande mammaledig.
Przemysław Skorosz
Redovisningskonsult
Högskoleutbildad inom företagsekonomi med inriktning på redovisning och marketing. Har deltagit i flera branschkurser inom redovisning, löneadministration och kollektivavtal. Har mångårig erfarenhet att arbeta inom bokföring och finanskontroll. På KAM Redovisning AB ansvarig för stora utländska företag samt etablering av anställda i Sverige. Hans fritidsintresse är aktiviteter med barn.
Marta Król
Redovisningskonsult
Utbildad inom redovisning och företagsbeskattning. På KAM Redovisning AB är hon ansvarig för bolagsbildning, redovisning och löneadministration. Arbetar också med bokslut och årsredovisningar. Marta ägnar sig åt redovisningsarbete och alltid strävar efter hög kvalité och fördjupning av redovisningskunskaper. Motion och resor är hennes fritidsintresse.
Małgorzata Miderska
Redovisningskonsult
Tog examen vid ekonomihögskolan i Poznań inom företagsekonomi. Har över 6 års erfarenhet inom bokföring och redovisning. Ansvarig för löpande bokföringsfrågor samt löneadministration åt ett 30-tal kunder. Är intresserad av frågor kring det ekonomiska samarbetet mellan Polen och Sverige. Sätter stort värde på lojalitet, noggrannhet och professionellt bemötande i sitt jobb. Ser till att skapa positiva kundrelationer och utveckla kundsamarbetet.
Katarzyna Szczerba
Redovisningskonsult
Utbildat inom redovisning och beskattning vid Universitetet i Wroclaw. På KAM Redovisning AB arbetar hon med löpande bokföringsfrågor samt personal- och löneadministration. Katarzyna fördjupar gärna sina kunskaper genom att delta i professionella kurser och utbildningar. Ägnar sin fritid åt friluftsliv med familj och vänner.
Kinga Borkowska
Redovisningskonsult
Tog högskoleexamen vid administrations- och ekonomihögskolan i Poznań med inriktning på handelsrätt och ekonomisk lagstiftning. Har deltagit i flera olika branschkurser och utbildningar inom lönehantering och beskattning. Har flerårig erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. På Kam Redovisning AB arbetar hon med helhetstjänster åt över 30 kunder. Ansvarig för företagsregistrering och skatterådgivning. Är intresserad av ridning.
Małgorzata Piwowarczyk
Administration
Tog högskoleexamen inom administration och ekonomi vid Universitetet i Wroclaw. Har erfarenhet inom förvaltningsrätt, organisering av kontorsarbete samt företagsledning. På KAM Redovisning AB ansvarar för administrativtarbete, kundkontakter samt kund- och leverantörsreskontra.